Leipomo

Luotettavasti, joustavasti, tehokkaasti!

Suomen modernein toimija

Hakafood Oy on vuonna 2002 perustettu konditoria ja leipomotuotteiden valmistaja. Laajennuksien myötä olemme tänä päivänä alallamme Suomen modernein toimija. Toimimme merkittävänä alihankkijana Suomen suurimmille leipomo­tuotteiden myyjille. Valmistamme tuotteitamme sekä vähittäiskauppa että HoReCa-sektorille.

Olemme ketterä ja asiakaslähtöinen toimija. Kun suunnittelemme tuotteemme yhdessä teidän kanssa, saatte yksinoikeuden kehitettyyn tuotteeseen.

Mausta emme tingi – se on tottakai tärkeintä kaikissa tuotteissamme!

”Mausta emme tingi!”

Kohti suuria unelmia

Tarinamme sai alkunsa vuonna 2002, kun Riitan Herkun perustaja Jan-Erik sai idean pannukakkujen valmistamisesta. Monen sattuman kautta löytyivät sopivat tilat Valkeakoskelta ja innokas nuori leipuri Marko Lehojärvi, joka ryhtyi näissä samoissa tiloissa leipomaan pannukakkujen lisäksi täytekakkuja. Ensimmäinen kakkumme – Käpykakku – on edelleen yksi suosituimmista kakuistamme.

Pannukakusta tuli vuosien varrella sananmukaisesti pannukakku, mutta muita kakkuja valmistetaan edelleen Valkeakoskella ja samainen (ei enää niin nuori) leipuri pyörittää leipomoa yhtä intohimoisesti. Käpykakku onkin saanut vuosien varrella rinnalleen paljon muita tuotteita; kakkuja, marjapiirakoita ja mousseleivoksia. Valmistamme nykyisin myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Leipomollamme on FSSC22000-sertifikaatti merkkinä panostuksesta elintarviketurvallisuuteen ja jatkuvasta toiminnan kehittämisestä.

Yhteystiedot

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Marko Lehojärvi

Toimitusjohtaja
+358 40 543 1317
marko.lehojarvi@hakafood.fi

Matti Roukala

Tuotantopäällikkö
+358 44 547 1361
matti.roukala@hakafood.fi