Leipomo

Luotettavasti, joustavasti, tehokkaasti!

Suomen modernein toimija

Hakafood Oy on vuonna 2002 perustettu konditoria ja leipomotuotteiden valmistaja. Laajennuksien myötä olemme tänä päivänä alallamme Suomen modernein toimija. Toimimme merkittävänä alihankkijana Suomen suurimmille leipomo­tuotteiden myyjille. Valmistamme tuotteitamme sekä vähittäiskauppa että HoReCa-sektorille.

Olemme ketterä ja asiakaslähtöinen toimija. Kun suunnittelemme tuotteemme yhdessä teidän kanssa, saatte yksinoikeuden kehitettyyn tuotteeseen.

Mausta emme tingi – se on tottakai tärkeintä kaikissa tuotteissamme. Haluamme, että ennennäkemättömienkin tuotteiden maut mielletään vahvoiksi ja perinteisiksi – kuin mummolassa leivotuiksi.

”Mausta emme tingi!”

Kohti suuria unelmia

Innostumme edelleen aidosti, kun saamme kehiteltyä uuden maun, ja tunnemme ylpeyttä, kun näemme tarjottavamme maistuvan. Tavoitteemme on aina, että tuotteitamme maistava kokee syödessään elämyksen.

Polkumme kulkee kohti suuria unelmia. Seuraamme trendejä maailmalta ja seuraava askeleemme voisi olla lisäaineettomuus, itsevalmistetut hillot tuotteissamme ja kokonaan uudenlaiset tuoteryhmät. Kaikki on mahdollista, kun teemme työmme jatkossakin suurella intohimolla.

Pitkä ja vaativa työmme laadukkaiden tuotteiden parissa palkittiin ja meille myönnettiin FSSC22000-sertifikaatti panostuksistamme elintarviketurvallisuuteen.

Yhteystiedot

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Marko Lehojärvi

Toimitusjohtaja
+358 40 543 1317
marko.lehojarvi@hakafood.fi

Matti Roukala

Tuotantopäällikkö
+358 44 547 1361
matti.roukala@hakafood.fi