Hakafood

Tillförlitlig! Flexibel! Effektiv!

Hakafood Oy är ett år 2002 grundat bolag i Finland som tillverkar konditori- och bageriprodukter. Tack vare vår expansion är vi idag den mest moderna aktören i branschen. Vi agerar som en viktig underleverantör för Finlands största försäljare av bageriprodukter. Vi tillverkar produkter för såväl detaljhandeln som HoReCa sektorn.

Vi är en smidig och kundorienterad aktör. Vi planerar gärna våra produkter tillsammans med kunden och ger därmed kunden ensamrätten till produkten.

Smaken tummar vi inte på, den är naturligtvis det viktigaste i alla våra produkter. Vi vill att även nya produktsmaker skall smaka som traditionella och bekanta, precis som när mormor bakade dem.

Vi blir fortsättningsvis verkligen inspirerade när vi lyckas utveckla nya smakupplevelser och känner yrkesstolthet när det vi bjuder på smakar gott. Vår målsättning är alltid få konsumenterna att känna en smakupplevelse.
Vi följer världens trender och vår nästa steg kunde vara produkter utan tillsatsämnen, egna gjorda sylter i våra produkter eller helt nya produktgrupper. Allt känns möjligt så länge vi även i fortsättningen gör allt med stor passion.

Ett långt och krävande arbete med kvalitetsprodukter har belönats, vi har blivit beviljade FSSC22000-certifikatet för våra satsningar i livsmedelssäkerhet.

Vårt koncept fungerar!

Hakafood Oy

Mottitie 7
FI-37600 VALKEAKOSKI, FINLAND

Tel. +358 40 543 1317
» Karta